RSS

Despre iubire

16 May

Nu stiu daca e o problema (sau va fi vreodata), dar eu nu numai ca iubesc tot timpul (ceva, pe cineva), dar si atrag si caut iubirea. Indiferent ca este interzisa. Mie nu imi e interzisa, ci doar situatiei (conjucturale) sociale, profesionale, familiale, personale din prezent.

Asa ca ma arunc mereu in intampinarea iubirii, incercand prin felul meu de a fi sa obtin clipe de fericire temporare: iubesc un fel de mancare, iubesc foile de pe birou, iubesc munca, iubesc sa stau intr-un parc ca in facultate, iubesc o fiinta umana care zambeste frumos etc. Cateodata, iubesc pe cine nu trebuie sau ma iubeste cine nu trebuie…clipe interzise, nu?
Si, desi cateodata ar trebui sa regret, iubesc “iubirea”… Indiferent de circumstante, de trairi temporare, de dezamagiri sau de tristeti, nimic nu este mai placut decat sentimentul de a iubi si de a fi iubit… Si, indiferent de ceea ce spun unii sau altii, de unele ziceri de duh sau proverbe ancestrale, este atat de placut sa ii spui cuiva “TE IUBESC” si sa iti raspunda, macar printr-un zambet.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 16 May 2011 in Intime

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: